Aradec nieuws

Op deze pagina vindt u tal van relevante nieuwsfeiten terug


16 mei 2023

OLH Hemelvaart

Naar aanleiding van Hemelvaartsdag maken wij de brug naar het weekend toe. Ook zaterdag zijn wij uitzonderlijk gesloten. Wij wensen u een prettig verlengd weekend toe en alvast tot maandag 22 mei!

Bloedprocessie

04 apr 2023

Paasverlof

Beste klanten,

Vanaf zaterdag 08/04 gaan wij even met Paasverlof. Wij zijn terug te bereiken vanaf maandag 17/04. Wij wensen u alvast een fijne paasvakantie toe!

15 mrt 2022

Vacature plaatser buitenschrijnwerk

Aradec logo… is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat gespecialiseerd is in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zowel voor renovatie als voor nieuwbouw.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak binnen een familiale sfeer en een professionele begeleiding.

De laatste jaren zijn wij sterk gegroeid en kijken wij hoopvol uit naar …

Plaatsers van buitenschrijnwerk om ons team te versterken.

Jouw profiel:

Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve plaatsing van alle buitenschrijnwerk volgens de wensen van de klant. Zo zorg je voor de realisatie van de droom van elke klant over zijn/haar gerenoveerde of nieuwbouwwoning. Een nette en propere afwerking afleveren staat hierbij centraal.

Het bestaande schrijnwerk moet voorzichtig worden afgebroken, het nieuwe schrijnwerk wordt kwalitatief geplaatst en mooi afgewerkt door jouw zorgen.

We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, die over technisch inzicht beschikt, en die leergierig en een doorzetter is.  Daarnaast zijn ook service, oog voor detail, veiligheid, orde, klantvriendelijkheid… en zin voor samenwerking heel belangrijk.

Ons aanbod:

Als lid van ons Aradec-team kun je rekenen op een goede verloning, sterke opleiding, toffe collega’s en plezante werksfeer met leuke groepsactiviteiten!

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan vandaag nog bij ons! Dat kan via mail info@aradec.be of telefonisch 050/39 62 16. Hopelijk tot snel!

Aradec Team