Aradec nieuws

Op deze pagina vindt u tal van relevante nieuwsfeiten terug


25 mei 2022

OLH Hemelvaart

Naar aanleiding van Hemelvaartsdag maken wij de brug naar het weekend toe. Ook zaterdag zijn wij uitzonderlijk gesloten. Wij wensen u een prettig verlengd weekend toe en alvast tot maandag 30 mei!

Heilige bloedprocessie – Olh-Hemelvaart

04 mei 2022

Levensloop

Beste klanten!

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei tekent ook Aradec weer present op Levensloop Koksijde. Kom ons team versterken voor een loopje of een wandeling, om de sfeer op te snuiven of om te genieten van de lekkere hapjes en drankjes rondom het parcours. Meer info via mail info@aradec.be of 050/39 62 16. Inschrijven kost 10€ per persoon, de opbrengst gaat integraal naar Levensloop Koksijde. Hopelijk tot dan!
Team Aradec.

15 mrt 2022

Vacature plaatser buitenschrijnwerk

Aradec logo… is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat gespecialiseerd is in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zowel voor renovatie als voor nieuwbouw.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak binnen een familiale sfeer en een professionele begeleiding.

De laatste jaren zijn wij sterk gegroeid en kijken wij hoopvol uit naar …

Plaatsers van buitenschrijnwerk om ons team te versterken.

Jouw profiel:

Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve plaatsing van alle buitenschrijnwerk volgens de wensen van de klant. Zo zorg je voor de realisatie van de droom van elke klant over zijn/haar gerenoveerde of nieuwbouwwoning. Een nette en propere afwerking afleveren staat hierbij centraal.

Het bestaande schrijnwerk moet voorzichtig worden afgebroken, het nieuwe schrijnwerk wordt kwalitatief geplaatst en mooi afgewerkt door jouw zorgen.

We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, die over technisch inzicht beschikt, en die leergierig en een doorzetter is.  Daarnaast zijn ook service, oog voor detail, veiligheid, orde, klantvriendelijkheid… en zin voor samenwerking heel belangrijk.

Ons aanbod:

Als lid van ons Aradec-team kun je rekenen op een goede verloning, sterke opleiding, toffe collega’s en plezante werksfeer met leuke groepsactiviteiten!

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan vandaag nog bij ons! Dat kan via mail info@aradec.be of telefonisch 050/39 62 16. Hopelijk tot snel!

Aradec Team

02 jan 2022

Premies 2022

Een nieuw jaar brengt steeds enkele veranderingen met zich mee.

Wat de premies betreft zijn er een aantal wijzigingen. Lees er alles over op onze premiepagina: premies

Neem gerust contact op met één van onze medewerkers indien u meer informatie had gewenst!