Aradec nieuws

Op deze pagina vindt u tal van relevante nieuwsfeiten terug


11 jul 2022

Jaarlijks bouwverlof

Beste klanten,

Wij gaan met bouwverlof vanaf vrijdag 15/07 en zijn terug bereikbaar maandag 08/08. Wij wensen u alvast een prettige en deugddoende zomervakantie toe!

Het Aradec team

01 jun 2022

!Nieuw! vanaf 1 oktober – VerbouwPremie

Mijn VerbouwPremie, de eengemaakte premie voor renovatie en energiebesparende investeringen, kunt u pas vanaf 1 oktober 2022 aanvragen.

  • Tot en met 30 juni 2022 moet u de huidige renovatiepremie en/of de energiepremies van Fluvius apart aanvragen.
  • Tussen 1 juli en 30 september 2022 kunt u de premies (die onderdeel zijn van Mijn VerbouwPremie) tijdelijk niet aanvragen.
  • Vanaf 1 oktober 2022 kunt u Mijn VerbouwPremie online aanvragen.

Vraagt u Mijn VerbouwPremie aan tussen 1 oktober en 31 december 2022? Dan mogen de facturen die u nodig hebt voor de aanvraag tot 27 maanden (2 jaar en 3 maand) oud zijn.

Bereken via de simulator ((opent in nieuw venster)) wat dit voor u betekent. 

Vanaf 1 oktober 2022 kunnen particulieren en bedrijven via één online loket een premie aanvragen voor renovatie én energiebesparende investeringen. Die eengemaakte premie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest.

Meer informatie over de VerbouwPremie kan u op deze link terugvinden: VerbouwPremie

15 mrt 2022

Vacature plaatser buitenschrijnwerk

Aradec logo… is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat gespecialiseerd is in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zowel voor renovatie als voor nieuwbouw.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak binnen een familiale sfeer en een professionele begeleiding.

De laatste jaren zijn wij sterk gegroeid en kijken wij hoopvol uit naar …

Plaatsers van buitenschrijnwerk om ons team te versterken.

Jouw profiel:

Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve plaatsing van alle buitenschrijnwerk volgens de wensen van de klant. Zo zorg je voor de realisatie van de droom van elke klant over zijn/haar gerenoveerde of nieuwbouwwoning. Een nette en propere afwerking afleveren staat hierbij centraal.

Het bestaande schrijnwerk moet voorzichtig worden afgebroken, het nieuwe schrijnwerk wordt kwalitatief geplaatst en mooi afgewerkt door jouw zorgen.

We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, die over technisch inzicht beschikt, en die leergierig en een doorzetter is.  Daarnaast zijn ook service, oog voor detail, veiligheid, orde, klantvriendelijkheid… en zin voor samenwerking heel belangrijk.

Ons aanbod:

Als lid van ons Aradec-team kun je rekenen op een goede verloning, sterke opleiding, toffe collega’s en plezante werksfeer met leuke groepsactiviteiten!

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan vandaag nog bij ons! Dat kan via mail info@aradec.be of telefonisch 050/39 62 16. Hopelijk tot snel!

Aradec Team

02 jan 2022

Premies 2022

Een nieuw jaar brengt steeds enkele veranderingen met zich mee.

Wat de premies betreft zijn er een aantal wijzigingen. Lees er alles over op onze premiepagina: premies

Neem gerust contact op met één van onze medewerkers indien u meer informatie had gewenst!