Hoe het allemaal begon


Geschiedenis: het onstaan van Aradec

Aradec (de Algemene Ramen & Deuren Centrale) werd in 1995 opgericht in Brugge door Dominique Welvaert. Dhr. Welvaert oefende twintig jaar lang een commerciële functie uit bij de firma Delmac in het Waggelwater. Daarna werd hij zelfstandig fabrieksagent onder de naam DW Diffusion, voor een van de grootste kunststoffabrikanten in de Benelux voor de business to business markt. In 1995 werd in de Eikenlaan Aradec opgericht om ook de particuliere markt te bedienen. Aradec bleef echter niet stilzetten en in 1999 werd er besloten om kantoren en een showroom aan te kopen. Die vond men in de Pastoriestraat te Sint-Andries.

Sinds de oprichting is Aradec ieder jaar gegroeid. De activiteiten breidden zich steeds verder uit dankzij de mond- tot mondreclame door de vele tevreden klanten, een scherpe prijs / kwaliteitsverhouding, ervaring en de talloze referenties die Aradec tot op heden mocht realiseren.

Het bedrijf barstte uit zijn voegen en een uitbreiding ter plaatste was niet mogelijk. Hierdoor begon de zoektocht naar een nieuwe locatie. In de zomer van 2012 werd een pand aangekocht in het industrieterrein De Blauwe Toren dat aan onze verwachtingen voldeed en vanwaar wij u tot op heden nog veel beter van dienst kunnen zijn. In onze splinternieuwe showroom kunnen wij u de nieuwste trends op vlak van buitenschrijnwerk op een interactieve manier laten zien.

Geschiedenis Aradec: toonzaal Monnikenwerve 16
Geschiedenis Aradec: toonzaal Monnikenwerve 16

winnerlex.com.ua
создание интернет магазина
pillsbank.net/

Vragen? Wenst u een GRATIS offerte?

Voor meer inlichtingen neem gerust contact met ons op. Wij doen voor u het nodige.

Contacteer ons


Aradec werkt met volgende kwaliteitsmerken

  • Schuco
  • Deburggraeve
  • Somfy
  • Sommer
  • Plameco Spanplafonds